نرده

(0)
 

فیلتر

  • محصولات با تخفیف
  • ارسال رایگان
  • ارسال سریع
مرتب سازی:

نرده

کاربرد نرده

برای حفظ امنیت و بالا و پایین رفتن راحت‌تر از پله‌ها، از نرده استفاده می‌شود. از نظرجنس، نرده‌ها انواع مختلفی دارند که هرکدام مناسب با نوع کاربری فضا باید انتخاب و استفاده شوند. برای راه‌پله درون منازل دوبلکس یا راه‌پله ساختمان و همچنین برای تراس از نرده استفاده می‌شود. علاوه‌بر کاربردهای ذکر شده نقش نرده را در دکوراسیون و زیبایی نمی‌توان نادیده گرفت. نرده‌ها تاثیر بسیار زیادی روی زیبایی راه‌پله و تراس دارند. در دو دسته‌بندی کلی نرده راه‌پله و نرده تراس، به بررسی نرده‌ها می‌پردازیم.

دسته‌بندی انواع نرده راه‌پله از نظر جنس

 

نرده چوبی

نرده چوبی بسیار زیبا و شکیل است و ما ایرانیان علاقه زیادی به این نوع نرده داریم. نرده چوبی قیمت بالایی دارد و برای مراقبت و افزایش عمر آن باید هرچند سال یکبار آن را رنگ روغن کرد. این نوع از نرده برای مناطق مرطوب مناسب نیست چون در برابر رطوبت و نم مقاومت ندارد. یکی از معایب آن هم امکان دچار شدن به موریانه است. قیمت نرده‌های چوبی به تعداد پایه‌ها و میزان کار خراطی که روی چوب شده است بستگی دارد. به طور میانگین قیمت هر پایه خراطی ‌شده نرده چوبی از 25000 تا 100000 تومان است و هزینه هر متر نرده چوبی از 40000 تا200000 تومان.

 

 

نرده فرفوژه و فلزی

از محبوب‌ترین و درعین حال رایج‌ترین نوع نرده، نرده فلزی و فرفوژه است که دارای اشکال و طراحی بهم پیچیده و جالب است. این سبک نرده برای خانه‌های دارای سبک دکوراسیون و معماری کلاسیک پیشنهاد می‌شود چون این مدل نرده بسیار زیباست. به دلیل نیاز به جوشکاری برای نصب، این نوع نرده از هزینه نصب بالایی برخوردار است. قیمت این نوع نرده به وزن گل‌های فرفوژه، ورق و قوطی‌هایی که انتخاب می‌کنید بستگی دارد. چون قیمت آهن‌آلات متغیر است قیمت نرده فرفوژه و فلزی هم به‌روز حساب می‌شود. اما رنج کلی هزینه نصب آن از هر مترمربع 40000 تا 90000 تومان است.

 

نرده استیل

این نوع نرده دارای مقاومت بسیار بالایی در برابر زنگ، خط و خش و خوردگی است. سبک بوده و ظاهری زیبا و مدرن دارد. با جوش و یراق‌آلات نصب می‌شود. در برابر عوامل جوی مانند رطوبت و گرما و همچنین حرارت مقاوم است. سطح آن صاف و صیقلی بوده و خاصیت آنتی باکتریال دارد. هرچه میزان آلیاژ در این نوع نرده بیشتر باشد، نرده گران‌تر خواهد بود. تعداد میله‌هایی که افقی در نرده استیل بکار می‌رود در قیمت نهایی نرده تاثیر مستقیم دارد. هزینه‌ی تقریبی آن از متری 60000 تا 350000 تومان است و هزینه‌ی هر متر هند ریل استیل از 30000 تا 400000 تومان.

 

نرده آلومینیومی

این نوع نرده از وزن بسیار سبک و پایینی برخوردار است. نصب آن سریع و آسان بوده و نیازی به جوشکار و جوشکاری ندارد. در برابر رطوبت و گرما مقاومت بالایی داشته و خوردگی و زنگ‌ زدگی ندارد. این مدل نرده دارای تنوع شکل و رنگ بالایی است. قیمت هر متر نرده آلومینیومی از 80000 تا 110000 تومان است.

 

نرده کابلی

کابل‌های پیش‌ تنیده یک نوع نرده شمار می‌آیند. این مدل نرده، یک سازه کابلی است که ظاهری مدرن و جذاب دارد و بسیار متفاوت از سایرین است. قیمت هر متر نرده کابلی از 250000 تا 350000 تومان است.

 

نرده شیشه‌ای

این نوع نرده را از شیشه سکریت و لمینت می‌سازند. مقاومت شیشه این نرده‌ها بسیار زیاد است و در برابر فشار و ضربه براحتی خرد و شکسته نمی‌شوند. نرده شیشه‌ای اکسپوز، بهترین نوع نرده شیشه‌ای است. در اجرا و پیاده‌سازی نرده‌های شیشه‌ای باید به انتخاب سیستم مهارکننده شیشه و محدودیت فضای راه‌پله دقت کرد و متناسب با شکل ظاهری کف پله‌ها طرح نرده را انتخاب کرد. شیشه به دلیل پوشانندگی یکدستی که ایجاد می‌کند، امکان سقوط اجسام از لای نرده را ندارد. این نوع نرده امکان عبور نور دارد و در دو نوع شفاف و مات ساخته می‌شود. ظاهر آن هم بسیار زیباست. قیمت هر متر نرده شیشه‌ای از 200000 تا 600000 تومان است.

 

نکات نظافت و افزایش طول عمر نرده

در زندگی روزمره امروزی، مشغله‌های کاری بسیار زیاد شده و فرصت بسیاری از امور را نداریم. بنابراین ترجیح می‌دهیم نرده‌ها از عمر مفید بالایی برخوردار باشند تا نیاز به تعویض و تعمیر آن‌ها نباشد که هم زمان و هم هزینه‌ی زیادی صرف شود. برای جلوگیری از این موارد جدی کافی است کمی برای نظافت یا رسیدگی به این نرده‌ها زمان گذاشته شود. مثلا برای نرده چوبی، چوب نیاز به نگهداری و رنگ روغن دوره‌ای دارد. برای نظافت و گردگیری نرده دربرابر عوامل آلودگی چند راه حل کاربردی ذکر می‌کنیم. برای تمیزکردن نرده‌ها معمولا یک دستمال گردگیری کافی است اما گاهی نرده‌ها چسبناک شده و یا عواملی وجود دارند که با یک دستمال پاک نمی‌شوند. در این موارد از ابزار زیر کمک بگیرید: یک دستمال گردگیری معمولی، چند تکه پارچه نرم، آبلیمو، سرکه سفید، روغن نباتی، روغن زیتون، بظری شیشه شوی، آب ابتدا دو فنجان آب را با یک فنجان سرکه سفید مخلوط کنید و این محلول را در شیشه شوی بریزید. آن را روی نرده اسپری کنید و اجازه دهید کمی بماند. بعد از گذشت یک یا چند دقیقه آن را با یک دستمال نرم پاک کنید. اگر نرده چوبی است برای براق کردن آن بعد از طی این مراحل روغن زیتون یا روغن نباتی را روی دستمال ریخته و دستمال را روی نرده‎‌ها بکشید. می‌توانید محلول را به جای سرکه سفید با آبلیمو هم درست کنید تا هم خاصیت میکروب زدایی داشته باشد و هم براق‌کنندگی.

 

نکات انتخاب نرده

ابعاد

برای مکان‌های باز در منزل، با ارتفاع بیشتر از 120 سانتی متر نرده محافظتی لازم است. ارتفاع نرده راه‌پله نباید از 75 سانتی‌متر کوتاه‌تر و از 85 سانتی‌متر بلندتر باشد. فاصله میان نرده‌ها باید به اندازه‌ای باشد که یک کودک از میان آن رد نشود. بهترین فاصله بین 10 تا 15 سانتی‌متر است.

 

جنس

این مورد علاوه‌بر سلیقه‌ای بودن به نوع دکوراسیون و معماری منزل شما برمی‌گردد. بسته به مدرن بودن یا کلاسیک بودن ساختمان و دکور باید به انتخاب نرده بپردازید. در هرصورت توجه کنید نرده‌ای که انتخاب می‌کنید با شرایط منزل و شرایط جوی منطقه‌ای که در آن زندگی می‌کنید متناسب باشد و از مقاومت و عمر بالایی برخوردار باشد.