شومینه

(0)
 

فیلتر

  • محصولات با تخفیف
  • ارسال رایگان
  • ارسال سریع
مرتب سازی:

شومینه

شومینه و بخاری به عنوان وسایل گرمایشی با طرح های متنوع و اندازه های مختلف تولید می شوند. به دلیل اینکه شومینه نمایی اشرافی و کلاسیک دارد، نمای لوکس تری را به خانه می دهد و از نظر گرمایشی، حرارت بیشتری را در منزل ایجاد می کند. البته هزینه نصب شومینه نسبت به خرید بخاری، بیشتر است و به همین دلیل گفته می شود بخاری ها نسبت به شومینه خریداران بیشتری دارند.

از نظر انرژی مصرفی شومینه به دو نوع چوبی و گازی تقسیم می شود. شومینه های چوبی که شکل ساده تری دارند، برای مکان های دور دست و ویلاهای ییلاقی استفاده می شوند. یک شومینه چوبی ظاهر و کارکرد نوستالژی دارد و بوی سوختن چوب و صدای آتش در منزل فضای خاصی را ایجاد می کند. بخاری ها هم مانند شومینه ها انواع مختلفی دارند. به طوری که به انواع مختلف برقی، گازی و نفتی تقسیم می شوند. بخاری های برقی یا بخاری برقی ها از نظر مصرف انرژی نسبت به سایر بخاری ها پرهزینه تر هستند. زیرا برق بیشتری را مصرف می کنند و به همین دلیل برای مناطقی که به گاز و نفت دسترسی ندارند، مناسب هستند. در زیر انواع بخاری و شومینه را بررسی می کنیم.


ویژگی و مزیت های بخاری برقی

از نظر اندازه و سایز، بخاری های برقی فضای کمی را اشغال می کنند. به همین دلیل برای مکان های کوچک و فضاهای محدود گزینه مناسبی هستند. همچنین این نوع بخاری ها به دلیل وزن کم، قابل حمل هستند. بخاری برقی معمولی به دلیل سبک بودن، سهولت استفاده، کم خطر بودن، نداشتن گاز دی اکسید کربن، بدون نیاز به محل نصب و .... با استقبال زیادی مواجه شده است. به طور کلی مزایای استفاده از بخاری الکترونیکی عبارت است از:

  • گرم کردن محیط در مدت زمان کوتاه و عملکرد اتوماتیک
  • نصب و راه اندازی آسان و بدون نیاز به محل نصب
  • استفاده از بخار آب برای تولید گرما و جلوگیری از خشک شدن فضا در هیترهای یونیت (نوعی بخاری برقی)
  • توزیع مناسب هوای گرم به مناطق دلخواه با نصب چند مورد در تمامی قسمت های فضا
  • جلوگیری از اتلاف حرارت به دلیل بدنه فایبرگلاس
  • بدون خطر گاز گرفتگی و نیاز به نصب لوله خروجی و دودکش
  •  

بخاری به انواع مختلف برقی، گازی، نفتی و چوبی تقسیم می شود.

 

ویژگی و مزیت بخاری گاز سوز 

 بخاری های گازسوز که به گاز شهری متصل می شوند، زمان کار گاز منوکسید کربن تولید می کنند. به همین دلیل برای به لوله بخاری و دودکش نیاز داریم تا از ورود این گاز سمی به داخل فضا جلوگیری کند. همچنین بخاری گازی محیط اطراف را کمی سیاه می کنند. بخصوص اگر اطراف آن با گچ سفید شده باشد. البته بهره وری بخاری گاز سوز تا 90 درصد تخمین زده شده است. دودکشی که برای بخاری گازسوز نصب می شود، مقداری از گرمای تولید شده را به سمت فضای بیرون هدایت می کند. این امر موجب اتلاف انرژی می شود. البته دودکش  و شیشه در جلوی شعله از ورود هوای سرد به داخل خانه هم جلوگیری می کند. به طور کلی می توان مزیت بخاری گاز سوز را به صورت زیر دسته بندی کرد:
خطر برق گرفتگی و جرقه سیم در بخاری گازسوز وجود ندارد؛
میزان گرمای تولید شده بیشتر از دیگر بخاری هاست؛
همه فضای را به یک اندازه گرم می کند.


ویژگی های بخاری نفتی و چوبی

بخاری های چوبی از نظر کارکرد به بخاری نفتی شباهت زیادی دارند و از نظر ظاهری هم مانند شومینه های چوبی حالت رمانتیک و نوستالژی دارند. از بخاری های چوبی اغلب در مناطق دوردست و دورافتاده استفاده می شوند. از نظر قیمت ارزان هستند و برای ساخت آنها از متریال فلزهای مقاوم استفاده می شود. با تمام این اوصاف، استفاده از بخاری های چوبی مشکل است زیرا تهیه هیزم برای آنها بخصوص برای مناطقی که به هیزم دسترسی کمتری دارند، دشوار می شود. برای این دسته از بخاری ها به طور مداوم باید هیزم برای آن جمع آوری شود. به طوری که پس از سوخته شدن هیزم ها، مجددا به هیزم نیاز پیدا می کنند. همچنین در طی روز باید چندین مرتبه خاکستر باقی مانده هیزم ها را خالی کرده و دوباره بخاری را با هیزم خشک پر کرد. بخاری های نفتی هم باید به طور مدام چک شوند تا مبادا نفت آنها به اتمام برسد و حرارت و گرما قطه شود. در پشت این نوع بخاری ها یک مخزن قرار می گیرد که حداقل یک بار در روز باید نفت آن تامین شود. پر کردن مخزن نفت بخاری دردسرساز است. بوی نفت در محیط هم مشکل دیگر بخاری های نفتی است. گذشته از همه این مشکلات، خطر آتش سوزی در صورت بی دقتی وجود دارد. بنابراین بخاری های نفت سوز تنها در مواقع فقدان امکانات استفاده می شوند. 


ویژگی ها و مزایای شومینه ها

شومینه 30 درصد بیشتر از بخاری های گازی و برقی انرژی مصرف می کنند. یک وسیله لوکس محسوب می شود که در خانه های اشرافی نصب می شود. بیشتر از آنکه جنبه کاربردی داشته باشد، برای زیباسازی نمای داخلی ساختمان کاربرد دارد. شومینه ها به دو دسته گازسوز و چوبی تقسیم می شوند. شومینه هم مثل بخاری های نفتی و گازی به لوله خروجی و دودکش نیاز دارند. البته مقدار زیادی از گرما و حرارت تولید شده از طریق دودکش به هدر می رود. اگر به زیبایی بیش از تامین گرما اهمیت می دهید، می توانید برای منزل خود شومینه را انتخاب کنید. میزان بهره وری شومینه 75 درصد است. از دیگر مزایای شومینه ها باید به تاثیر شگرف آنها در دکوراسیون خانه اشاره کرد که اغلب برای پذیرایی استفاده می شوند.